GPS-spårning för barn: Vad du behöver veta01/03/11

 

GPS eller Global Positioning System är ett system för spårning som kan hålla reda på plats med hjälp av satellitsystem. En GPS-spårning enheten lätt kan anslutas till en bil, person, […]


GPS eller Global Positioning System är ett system för spårning som kan hålla reda på plats med hjälp av satellitsystem. En GPS-spårning enheten lätt kan anslutas till en bil, person, ryggsäck osv

Vad är GPS-spårning för barn?

GPS-spårning för barn använder ett lätt spårning enhet som kan ansluta till en ryggsäck eller klipp på byxor. En del GPS-spårning av produkter för barn bärs gillar klockor och även knuten till skor. GPS-spårning för barn tillåter föräldrar att enkelt hitta ett barn som går förlorat eller vandrar iväg. Det kan också användas för att hitta ett barn som förts.

Hur fungerar GPS-spårning arbete?

GPS använder satellitbaserade navigerings-tekniker. Det finns ett antal satelliter som används för detta ändamål som lades i omloppsbana av US Department of Defense. De signaler som är speciellt kodade så att mottagarna kan bearbeta information och särskilja det från annan information. GPS-satelliter ständigt cirkling jorden och ger exakt information. Systemet kan ta information från signaler och beräkna den exakta platsen för användaren.

GPS-spårning sker genom olika företag utrustad för denna tjänst. GPS-enheten är köpt och programmeras på lämpligt sätt. Föräldrar prenumerera på ett månatligt användarskruven. Avgifterna för dessa tjänster varierar. Spårmarkering enheten är ansluten till barnet eller förvaras i barnets innehav och påslagen. Systemet kan spåra människor med om flera varv så det är helt korrekt.

Vad kan jag ta reda på spårningssystem?

Det beror på vilken typ av spårning service du får. Det finns vissa tjänster planerar att erbjuda flera trackings ”per månad medan andra planer kan erbjuda obegränsad trackings. En del kan ge dig spårningsinformation via Internet eller per telefon medan andra kan tillhandahålla programvara för din dator så att du kan göra uppföljningsdokumentet själv. Mest målföljningssystem erbjuda frivilliga rapporter så att du kan se aktiviteten på uppföljningsdokumentet enheten. Real time tracking är normalt dyrare.

De flesta föräldrar använder GPS tracking system för att hitta ett barn som går förlorad. Tekniken kan hitta gatan eller faktiska adressen till en person med en otrolig precision. Föräldrar kan använda spårningsprogramvara för att hitta den plats eller ringa upp uppföljningsdokumentet företag som snabbt kan ge information om platsen.

Vilka är de negativa?

För en sak, GPS tracking system för barn är dyra. Räkna med att betala någonstans mellan $ 150 och uppåt för själva enheten. Månadsgraf serviceplaner kan kosta mellan $ 25 och $ 100 per månad. Flera produkter (flera barn) definitivt kosta mer.

GPS Tracking System för barn kan ge föräldrarna en sinnesfrid. Vissa barn, särskilt när de blir äldre, kanske inte vill använda enheten och de kan helt enkelt stänga av det. Det bör dock betraktas som en värdefull föräldraskap verktyg som är särskilt väl anpassad till yngre barn. Använd inte enheten i stället för gamla hederliga föräldraskap. Alltid gott om ålder lämplig handledning till dina barn.


Skicka din kommentar/fråga nedan.

Lämna kommentar/fråga